Vacatures september 2019

Productiemedewerker (reageren kan tot 9 september)

Fabrikaat zoekt versterking van haar team. We zijn op zoek naar een enthousiasteling die handig is en bij voorkeur ervaring heeft met de vervaardiging van keramiek, of die geïnteresseerd is om hierin te leren. Werkzaamheden variëren van de productie van keramiek tot het opbouwen van tentoonstellingen. De vergoeding is afhankelijk van je beschikbare uren. Het betreft een tijdelijke functie (tot december 2019) die mogelijk verlengd kan worden tot en met september 2020. We bieden je, naast een vergoeding, een inspirerende werkomgeving waar veel ruimte is voor eigen initiatief en om Fabrikaat mede vorm te geven.

Functie-eisen

  • Je staat ingeschreven als zelfstandig ondernemer bij de Kvk.

  • Je bent 12 - 24 uur per week beschikbaar.

  • Je hebt een hands-on mentaliteit en werkt zelfstandig.


Ben je geïnteresseerd? Stuur ons een korte motivatiebrief en CV via info@stichtingfabrikaat.nl. Graag horen we ook alvast wat je beschikbaarheid is. Reageren kan tot 9 september, de gesprekken vinden plaats op 10, 11, 17 en 18 september.

Gezocht: horecamanager/ kok/ host

Fabrikaat zoekt een gedreven en ondernemend persoon met een horeca-opleiding of achtergrond, die zowel de horeca en evenementen binnen Fabrikaat kan managen als zelf in de keuken kan staan, gasten kan bedienen en catering tijdens verhuur en evenementen kan organiseren.

Samen met het team van Fabrikaat geef je vorm aan een nieuw op te zetten horeca-tak binnen onze culturele organisatie, waarmee we in 2020 een start beogen te maken.

Ben je geïnteresseerd? Graag komen we met jou in contact! Neem zo snel mogelijk (vóór 1 oktober) contact met ons op voor meer informatie.